Corona Covid-19 PCR test onbetrouwbaar

Inmiddels worden er in Nederland aan de lopende band snelle PCR tests afgenomen om besmettingen te rapporteren. Hierdoor ontstaat grote angst onder de bevolking. Echter blijken deze tests zeer onbetrouwbaar en is het van de zotte dat hier officiële statistieken op gebaseerd worden. Het Nederlandse volk wordt hiermee al maanden geïndoctrineerd met angst. In het begin van de corona pandemie, wat eigenlijk een epidemie is, werd er gekeken naar het aantal overleden personen en naar personen die op de intensive care kwamen te liggen. Inmiddels is het aantal mensen dat in het ziekenhuis belandt zeer klein en het aantal wat op de intensive care belandt zelfs bijna nul. Waarom dan zoveel testen en waarom dan zoveel angst onder de bevolking zaaien met fictieve cijfers? Het waarom laten we hier even buiten wegen maar ik wil wel even dieper ingaan op waarom de cijfers van het RIVM onbetrouwbaar zijn, dus fictief te noemen zijn.

Waarom de PCR test onbetrouwbaar is

We beginnen onze zoektocht bij het RIVM en kijken naar het document “Epidemiologische situatie COVID-19 in Nederland” van 4 augustus 2020.
Hieruit maken we op dat er sinds 1 juni meer dan 700.000 testen zijn uitgevoerd in Nederland. Hiervan waren iets meer dan 8.400 tests positief bevonden.

Als we kijken naar het RIVM document “Beleid SARS-CoV-2-PCR bij personen zonder klachten” kunnen we opmaken dat een positief test resultaat niet altijd wijst op een SARS-CoV-2 infectie en er een hoog aantal fout-positieve uitslagen zijn te verwachten.

Grootschalig testen van asymptomatische personen met behulp van RT-PCR kan helpen om mensen zonder klachten op te sporen, maar ook aanleiding geven tot relatief veel fout-positieve testuitslagen. In het algemeen geldt dat, ook bij testen met een zeer hoge specificiteit zoals de SARS-CoV-2 PCR, een positief testresultaat in een populatie met een lage incidentie niet altijd wijst op een SARS-CoV-2-infectie, zeker als zwak positieve uitslagen worden verkregen. Met andere woorden, er is een lage positief voorspellende waarde [20]. In deze context kunnen positieve testuitslagen ten onrechte geïnterpreteerd worden als een infectie, met onterechte maatregelen als gevolg.

Bron document: (4 Augustus 2020)


Er hebben inmiddels dus 700.000 personen een test ondergaan en zijn er 8.400 positief getest, maar hoeveel hiervan zijn dan fout-positieve uitslagen?
Zonder duidelijkheid hierover kunnen de cijfers per direct de prullenbak in omdat deze inhoudelijk niets meer betekenen. Deze uitkomst is natuurlijk opmerkelijk aangezien het RIVM en daarmee ook onze overheid zo de nadruk legt op besmettingen. Laten we kijken naar een aantal andere documenten waaruit blijkt dat wat hierboven staat zelfs zeer genuanceerd blijkt te zijn. De echte onderzoeken naar PCR test geven een verbluffend resultaat.

However, there is a chance a positive result means that you have antibodies from an infection with a virus from the same family of viruses (called coronaviruses), such as the one that causes the common cold.

Vertaling:

Er is echter een kans dat een positief resultaat betekent dat u antistoffen heeft tegen een infectie met een virus uit dezelfde familie van virussen (coronavirussen genaamd), zoals degene die verkoudheid veroorzaakt.


Hieruit blijkt dat PCR tests ook positief zijn bij aanverwante corona virussen. De PCR test meet geen antistoffen. Dat kan alleen met een bloedtest welke op antistoffen wordt gedaan.
*Corona is een familienaam voor een groep virussen van het zelfde type, corona is er in vele verschillende varianten die elk jaar algemene verkoudheden veroorzaakt. Er zijn dus vele varianten van corona virussen die geheel onschadelijk zijn. Covid-19 is een ziekte die veroorzaakt wordt door het Sars-CoV-2 virus welke behoort tot de categorie/familie van corona virussen.

Bron document: (4 Augustus 2020)


Angst zaaien

Volgens de actuele status van het RIVM kunnen we aflezen dat er in de week tot 4 augustus 2.588 nieuwe personen gemeld zijn die positief getest zijn op COVID-19, en 44 patiënten gemeld die voor COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest).

(Screenshot – RIVM actueel – 4 Augustus 2020)

Nu moeten we ons gaan afvragen hoeveel van deze tests fout-positief zijn geweest? Kunnen we deze cijfers nog wel betrouwbaar noemen? En belangrijker nog, waarom worden deze getallen zo erg door de media en RIVM gebruikt om angst in te boezemen onder de Nederlandse bevolking door middel van onbetrouwbare snelle PCR tests, en waarom besteden we geen aandacht aan de resultaten van virologische en serologische tests?
Laten we kijken naar de opmerkelijke virologische tests en laten we kijken hoeveel Sars-CoV-2 er werd gevonden. Hieruit blijkt dat onder de geteste personen na week 23 bijna geheel een rhinovirus betreft en Sars-CoV-2 eigenlijk niet meer zichtbaar is.

( https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers )

“Met” of “Door” of “Vermoedelijke” Covid-19 overleden

Als we het hebben over overleden personen wordt er naar de oorzaak gekeken. Waar vroeger werd gekeken naar de oorzaak word nu door middel van een test gekeken of er een positieve besmetting is. Als dat zo is komt dat op de overlijdens akte te staan. Mensen met COPD, longkanker enzovoorts komen ook in griep seizoenen te overlijden en word aangemerkt als overleden door de hoofdoorzaak, namelijk de bovenliggende aandoening. Doordat deze mensen verzwakt zijn is uiteindelijk de griep die erboven op komt hun fataal. Maar dit is niet de oorzaak.

Momenteel wordt dit als overleden aan corona/covid-19 aangemerkt wat heel opmerkelijk is. Ook dit laat de cijfers ten opzichte van andere ziekte van voorgaande jaren niet in perspectief zien.
Dit beleid word door de World Health Orginasation bepaald volgens de IHR wetgeving van 2017. Zelfs bij een vermoeden zal Covid-19 op de overlijdens akte worden vermeld.

Hierbij het document waaruit blijkt hoe de oorzaak moet worden bepaald.
Hierin staat duidelijk vermeld;

COVID-19 moet worden vermeld op de medische verklaring van doodsoorzaak voor ALLE overledenen waarbij de ziekte de dood veroorzaakte of vermoedelijk heeft veroorzaakt of hieraan heeft bijgedragen.

Bron document: (4 Augustus 2020)


Waarom besmettingen als uitgangspunt

Waar we begin dit jaar over overledenen en IC opname hadden is dit geheel verschoven naar “besmettingen”. Dit is merkwaardig omdat mensen bij besmetting helemaal niet ziek zijn. Nu zeggen veel mensen dat het belangrijk is om te weten hoever het verspreidt, maar is dat wel echt van belang?

In het griep seizoen van 2017/2018 zijn er ruim 10.000 mensen overleden en lagen de IC’s ook vol. Hebben we toen heel Nederland op slot gezet en zijn we de hele bevolking preventief gaan testen op “besmettingen”?

Hieronder een aantal nieuws berichten uit 2017/2018, Het zouden zo de berichten van maart/april 2020 kunnen zijn.

Meer bronnen en wetenschappelijke studies

Mocht u interesse hebben in wetenschappelijke studies omtrent PCR tests verwijzen wij u graag naar een aantal van de vele bronnen.

Gezondheidsminister van Duitsland Jens Spahn: https://deutsch.rt.com/inland/103494-viel-mehr-falsch-positive-als/

Wetenschappelijke studie: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.26.20080911v2.full.pdf

https://reflectionsipc.com/2020/05/21/screening-patients-and-staff-without-symptoms-for-sars-cov-2-beware-false-positives-and-negatives/

https://www.cochrane.org/CD013652/INFECTN_what-diagnostic-accuracy-antibody-tests-detection-infection-covid-19-virus

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.26.20080911v2

https://www.msn.com/en-us/news/us/kchd-says-false-positive-covid-19-tests-counted-as-positive-as-precaution/ar-BB17kVuz

https://science.thewire.in/the-sciences/covid-19-rt-pcr-serological-tests-false-positive-false-negative-rate-bayes-theorem/

https://www.biotechniques.com/coronavirus-news/false-negatives-how-accurate-are-pcr-tests-for-covid-19/